wie banner

Ontwerp en creatie

Als logo designer weten wij dat een logo de start is van je identiteit, maar u kunt bij ons terecht voor nog veel meer op het gebied van vormgeving. Ontwerp: van het ontwerpen van een logo en een huisstijl tot het uiteindelijke drukwerk (inclusief drukkerij) op flyers, gadgets, bedrijfskleding, etc.

De vormgeving is hierbij geen doel op zich. Het belangrijkste is optimaal rendement behalen voor de klant. Orion Media besteedt in het bijzonder aandacht aan het grafische design omdat we weten hoe belangrijk die eerste visuele kennismaking is. We zijn een centrum vol ideeën en creatie en ontwikkelen deze ideeën uit tot de gewenste vorm.

 

Bekijk ons werk

 

 

wie banner

Webdesign

wij ontwerpen uw website (ook WordPress websites) of verbeteren uw bestaande website zodat deze beter gevonden wordt in zoekmachines en/of meer responsive is. Ons devies luidt dan ook: zie uw website niet als een kostenpost, maar als een investering (das klare taal, toch?). Voor elk budget hebben we een passende oplossing.

Hoe we te werk gaan? Dat is per website verschillend. We komen graag vrijblijvend langs om het te bespreken.

 

Bekijk ons werk

 

 

wie banner

Signing en belettering

Wij zijn als design bureau ook sign specialist en wij verzorgen daarom graag uw sign en signing. Als freelance ontwerpbureau realiseren wij beursmateriaal/beursstands, reclameborden, gevelreclame en verzorgen wij het beletteren of bestickeren van uw auto en uitingen als uw bus, kantoor of vrachtwagen. Altijd in de stijl van je bedrijf. Stijlvol!

 

Bekijk ons werk